Product detail

Raamdecoratie Lamella Ral kleuren


Raamdecoratie Lamella Ral kleuren kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Toepassing voor

Ral-kleur frame ±

Kleur lamellen

Breedte lamel

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Montage zonder boren of schroeven
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Makkelijke montage

De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. 

De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren. Boven een hoogte van 1200 mm is de Lamella altijd voorzien van een tussenstijl, de twee afzonderlijke delen zijn dan los van elkaar te bedienen

MateriaalAluminium
Flensdikte0,8mm
Profielafmeting37,8 x 29,2mm
Minimale afmeting400 x 400mm
Maximale afmeting1200 x 2000mm
HoekafwerkingVerstek
Garantie op het systeem3 jaar
Garantie op de lamel 1 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 99,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE RAAMDECORATIE  

De Keje raamdecoratie wordt als maatwerkproduct geleverd en dient, als u niet kiest voor montage door onze Ramenfabriek, alleen nog door u gemonteerd te worden op het kozijn. 

Aanbrengen magneetband en raamdecoratie

De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn, hiervoor gebruikt u het bijgeleverde 3M cleandoekje. Wacht enkele momenten met het aanbrengen van de magneetband om de achtergebleven oplosmiddelen te laten verdampen. Daarna kan de magneetband op de glaslatten geplakt worden en moet deze goed worden aangedrukt, bij voorkeur met een droge doek. Zorg er voor dat deze magneetbanden recht geplakt zijn. Hierna adviseren wij 24 uur te wachten voor dat u de raamdecoratie bevestigt op het kozijn, zo heeft de magneetband tijd om goed te hechten aan de ondergrond.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”