Product detail

Raamdecoratie Rolgordijn RAL kleuren


Raamdecoratie Rolgordijn RAL kleuren kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Bedieningszijde binnen

Toepassing voor

Ral-kleur frame ±

Kleur doek

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Montage zonder boren of schroeven
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Makkelijke montage

Het Rolgordijn is een raamdecoratie product speciaal geschikt voor binnendraaiende kozijnen, geplaatst in een aluminium frame. Aan de bovenzijde van het Rolgordijn is een cassette geïntegreerd waarin het rolmechanisme met stof is opgesloten. Door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband wordt deze bevestigd op de glaslatten van het kozijn. Let op; deze glaslatten dienen wel vlak uitgevoerd te zijn.

Door middel van een kettingmechanisme kan het Rolgordijn omhoog en omlaag worden bediend. Het Rolgordijn bevindt zich tussen de glaslatten van het kozijn. De bediening van het Rolgordijn is van boven naar beneden en is tevens voorzien van het zogeheten Child Safety Systeem. De stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en decoratief uitgevoerd.

MateriaalAluminium
Flensdikte0,8mm
Profielafmeting43 x 26mm
Minimale afmeting400 x 400mm
Maximale afmeting1400 x 1600mm
HoekafwerkingVerstek
Garantie op het systeem 3 jaar
Garantie op het doek 1 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 99,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE RAAMDECORATIE  

De Keje raamdecoratie wordt als maatwerkproduct geleverd en dient, als u niet kiest voor montage door onze Ramenfabriek, alleen nog door u gemonteerd te worden op het kozijn. 

Aanbrengen magneetband en raamdecoratie

De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn, hiervoor gebruikt u het bijgeleverde 3M cleandoekje. Wacht enkele momenten met het aanbrengen van de magneetband om de achtergebleven oplosmiddelen te laten verdampen. Daarna kan de magneetband op de glaslatten geplakt worden en moet deze goed worden aangedrukt, bij voorkeur met een droge doek. Zorg er voor dat deze magneetbanden recht geplakt zijn. Hierna adviseren wij 24 uur te wachten voor dat u de raamdecoratie bevestigt op het kozijn, zo heeft de magneetband tijd om goed te hechten aan de ondergrond. 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”