Product detail

Raamdecoratie Splendid RAL kleuren


Raamdecoratie Splendid RAL kleuren kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Toepassing voor

Ral-kleur frame ±

Kleur doek

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Montage zonder boren of schroeven
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Makkelijke montage

De Splendid is een uniek raamdecoratie product speciaal voor binnendraaiende kozijnen. Geïntegreerd in een aluminium frame, door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband wordt deze bevestigd op de glaslatten van het kozijn. Let op; deze glaslatten dienen wel vlak uitgevoerd te zijn.

De Splendid bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De Splendid heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Door het unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de Splendid. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderden weer teruggeplaatst worden.

De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. De doeknummers beginnend met A, B, D, M, N en O zijn doorschijnend, de doeknummers beginnend met een C en P zijn niet doorschijnend. (Alleen de C doeken hebben de koorden tussen beide doeken in).

MateriaalAluminium
Flensdikte0,8mm
Profielafmeting37,8 x 29,2mm
Minimale afmeting400 x 400mm
Maximale afmeting2000 x 2400mm
HoekafwerkingVerstek
Garantie op het systeem3 jaar
Garantie op het doek 1 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 99,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE RAAMDECORATIE  

De Keje raamdecoratie wordt als maatwerkproduct geleverd en dient, als u niet kiest voor montage door onze Ramenfabriek, alleen nog door u gemonteerd te worden op het kozijn. 

Aanbrengen magneetband en raamdecoratie

De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn, hiervoor gebruikt u het bijgeleverde 3M cleandoekje. Wacht enkele momenten met het aanbrengen van de magneetband om de achtergebleven oplosmiddelen te laten verdampen. Daarna kan de magneetband op de glaslatten geplakt worden en moet deze goed worden aangedrukt, bij voorkeur met een droge doek. Zorg er voor dat deze magneetbanden recht geplakt zijn. Hierna adviseren wij 24 uur te wachten voor dat u de raamdecoratie bevestigt op het kozijn, zo heeft de magneetband tijd om goed te hechten aan de ondergrond. 

Afstellen

Mocht na verloop van tijd de touwspanning verminderen door regelmatig gebruik, is het mogelijk dit zelf weer te herstellen. In iedere hoek zit een klem waar de touwen doorheen lopen. Door de klem los te maken, het touw strakker te trekken en de klem weer terug te drukken verhoogt u de touwspanning. Let op; bij te weinig spanning zakt de raamdecoratie en bij te veel spanning loopt het systeem te zwaar. 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”