Product detail

Steellook kozijn met 2 delen vastglas en 1 draaikiepraam


Steellook kozijn met 2 delen vastglas en 1 draaikiepraam kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Kleur afwerking

Inbouwdetail

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Makkelijk bestellen

Een draaikiepraam is een raam dat om twee assen kan draaien. Het raam kan verticaal draaien zoals een gewoon draairaam, maar kan ook horizontaal kiepen of vallen. Dit type raam is erg ideaal in een ruimte waar je goed wilt kunnen ventileren. Het kozijn zal uitgevoerd worden zoals tekening. Dit kozijn bestaat uit drie gelijke gedeeltes; twee vastglas gedeeltes aan de buitenzijde en in het midden een draaikiep gedeelte.

Het raamsysteem MB-FERROLINE met warme afstandhouder is de perfecte oplossing voor de renovatie van monumentale gebouwen. Het juiste uiterlijk van de ramen blijft behouden door imitatie van het stalen schrijnwerk, terwijl tegelijkertijd bijzonder goede technische constructieparameters verzekerd zijn. Met dit systeem kun je verschillende typen naar binnen opengaande ramen (draai, kiep, draaikiep), naar buiten opengaande ramen (draai, uitzet) en vaste ramen construeren die zich naast hun perfecte warmte isolatie kenmerken door bijzonder goede geluidsisolatie, wind- en waterdichtheid en hoge duurzaamheid. Gebaseerd op betrouwbare oplossingen en uitgerust met een volledige reeks nieuwe passende profielen kunnen wij met het systeem MB-FERROLINE constructies maken die ideaal aansluiten op het karakter van het gebouw.

Wanneer je kiest voor onze steellook kozijnen, garanderen wij je altijd scherpe prijzen en steellook kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 30 dagen en met 5 jaar garantie!

ProfielMB Ferroline
Kleur afwerking Glans of structuur mat
BeglazingHR++
Afmetingenminimaal 1500x700mm l maximaal 2500x2100mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar 

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. Geef bij uw bestelling de buitenwerkse maten van uw kozijn aan in millimeters, wij produceren het kozijn dan exact in de door u opgegeven maat.  

Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling. 

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”