Product detail

Kunststof kozijn met 1 valraam


Kunststof kozijn met 1 valraam kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Verbinding

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Simpel bestellen
  • Snelle levertijden

Een kunststof valraam is een raam prima geschikt voor u thuis. Het raam kan niet zoals een draaikiep raam in de draaistand open, maar u kunt indien gewenst nog wel ventileren, dankzij de kiepstand.

Standaard worden onze valramen uitgevoerd met scharnieren aan de onderzijde en een raamkruk bovenaan aan het raam. Het hang- en sluitwerk voldoet hierdoor volledig aan het politiekeurmerk.

Wanneer u kiest voor  onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij u altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 4 weken en met 5 jaar garantie! 

Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Dat wil zeggen; een standaard profiel, hang- en sluitwerk, kleuren en HR++ beglazing. Wilt u liever meer keuze en maatwerk? Stel dan uw offerte aanvraag samen via onze offerte-tool en ontvang deze binnen 1 dag!

maak een maatwerk offerte »


Profiel Vlak of verdiept
Hang- en sluitwerkOpliggende scharnieren (grijs) aan onderzijde
Beslag Aluminium raamkruk
Kleur Wit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
Beglazing HR++
Afmetingenminimaal 500x500mm l maximaal 1600x1000mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 65,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

download inmeetinstructie kunststof kozijn

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”