Product detail

Kunststof kozijn met 1 vastglas en 1 draaikiepraam


Kunststof kozijn met 1 vastglas en 1 draaikiepraam kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Verbinding

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Simpel bestellen
  • Snelle levertijden

Dit kozijn bestaat uit twee gedeelte; een vastglas en draaikiep gedeelte. Kozijnbreedtes kleiner dan 2 meter worden standaard in een 1/2 - 1/2 verdeling uitgevoerd, kozijnbreedtes groter dan 2 meter worden standaard 1/3 - 2/3 uitgevoerd.  

Een draaikiepraam is een raam dat om twee assen kan draaien. Het raam kan verticaal draaien zoals een gewoon draairaam, maar kan ook horizontaal kiepen of vallen. Dit type raam is erg ideaal in een ruimte waar u goed wilt kunnen ventileren. Het kozijn zal uitgevoerd worden zoals tekening, tekening is buitenaanzicht.

Wanneer u kiest voor  onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij u altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 4 weken en met 5 jaar garantie! 

Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Dat wil zeggen; een standaard profiel, hang- en sluitwerk, kleuren en HR++ beglazing. Wilt u liever meer keuze en maatwerk? Stel dan uw offerte aanvraag samen via onze offerte-tool en ontvang deze binnen 1 dag!

maak een maatwerk offerte »

ProfielVlak of verdiept
Hang- en sluitwerkStandaard draaikiep beslag met opliggende scharnieren (grijs)
BeslagAluminium raamkruk
KleurWit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
BeglazingHR++
Afmetingenminimaal 1000x600mm l maximaal 4000x2400mm
Verdeling 1/2-1/2Breedte kozijn 600 - 2000mm 
Verdeling 1/3-2/3Breedte kozijn 2000 - 4000mm
Garantie kozijn en beglazing 5 jaar
Garantie hang- en sluitwerk3 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 65,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten.

download inmeetinstructie kunststof kozijn

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”