Product detail

Kunststof kozijn met 2 delen vastglas


Kunststof kozijn met 2 delen vastglas kopenAantal

Afmetingen
B
x
H
mm

Kleur

Profiel

Verbinding

Beglazing

  • € 0,- (incl. BTW)
  • Scherpe prijzen
  • Simpel bestellen
  • Snelle levertijden

Een vastglas kozijn is zoals het eigenlijk al zegt een kozijn dat vast is en dus niet open kan. Het kozijn bestaat uit een kozijn met tussenstijl en 2 ruiten, indeling 1/2-1/2. Dit type is ideaal voor ramen op de begane grond waar ruimtes inbraakgevoelig zijn.

Wanneer u kiest voor  onze standaard kunststof kozijnen, garanderen wij u altijd scherpe prijzen en kunststof kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Altijd geleverd binnen 4 weken en met 5 jaar garantie! 

Wij leveren dit kozijn via deze webshop standaard. Dat wil zeggen; een standaard profiel, kleuren en HR++ beglazing. Wilt u liever meer keuze en maatwerk? Stel dan uw offerte aanvraag samen via onze offerte-tool en ontvang deze binnen 1 dag!

MAAK EEN MAATWERK OFFERTE »

ProfielVlak of verdiept
KleurWit glad (± ral 9016) of beige glad (± ral 9001)
BeglazingHR++
Afmetingenminimaal 600x600mm l maximaal 4000x3000mm
Garantie kozijn en beglazing5 jaar

Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Voor het exact inmeten van uw product(en) door onze Ramenfabriek vragen wij € 65,- incl. btw per order. 

Kiest u voor bestelmaat, dan is de ingevulde maat de maat die wij aan zullen houden in de productie, geef deze maten op in millimeters nauwkeurig. Voor het inmeten hebben we een handige instructie gemaakt. Via de onderstaande link kunt u deze instructie downloaden en gebruiken voor uw bestelling.

Als u deze maten niet kunt vaststellen, dan vragen wij u om de plusminus maten in te vullen. De exacte maten kunnen dan door ons nog worden ingemeten. 

DOWNLOAD INMEETINSTRUCTIE KUNSTSTOF KOZIJN

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”