Kozijnen Outlet 's-Hertogenbosch


Op zoek naar de mooiste én scherpst geprijsde kozijnen voor uw nieuwe woning? Dan bent u bij de kunststof kozijnen outlet van Op het Hoog in Den Bosch aan het juiste adres. 

Hier vindt u een ruime collectie kozijnen, deurkozijnen, schuifpuien en dakkappellen met de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen verbazingwekkend lage prijzen. Hét adres dus voor goedkope kunststof kozijnen in regio Den Bosch.

Let op: Vanaf 6 oktober 2018 is de huidige showroom verhuisd naar het nieuwe kozijnen belevingscentrum in Moergestel en vanaf 11 Oktober kunt hier in den Bosch terecht in onze outlet. 


Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken:

Wilt u graag een persoonlijk advies? Geen probleem! Maak hiervoor via onderstaand formulier een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kijken graag met u mee.

      
      

Kozijnen Outlet 's-Hertogenbosch

John Vervoort

Daviottenweg 13
5222 BH 's-Hertogenbosch
Tel: 0800-0047
ramenfabriek@opthoog.nl

Openingstijden

Onze Outlet is elke donderdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 

Bezoek ook het Op 't Hoog belevingscentrum in Moergestel

Benieuwd naar de nieuwste trends en innovaties op kozijngebied? Kom dan naar het Op 't Hoog kozijnen belevingscentrum in Moergestel. Een wereld vol inspiratie gegarandeerd!

Over kozijnenspecialist op 't Hoog

Ramenfabriek op 't Hoog is al jarenlang een begrip in de regio den Bosch, Oss, Schijndel, Vlijmen, Vught en ver daarbuiten. John Vervoort is al 22 jaar actief in kunststof kozijnen en helpt u graag met al uw ideeën en woonwensen. 

Letterlijk en figuurlijk, want voor elke etage van uw woning bieden wij een passende oplossing. Voor zowel nieuwbouw als renovatie bieden wij u kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof dakkapellen, erkers en accessoires. Zo zetten wij uw bouwzorg om in woongenot dat uw wooncomfort verhoogt.

Hierbij bieden we u een maatwerk product uit eigen fabriek en garanderen we een hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u op vertrouwen. Direct een voorproefje? Met onze offerte-tool kunt u zelf een aanvraag samenstellen en ontvangt u binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte van ons.


Klanten over onze vestiging

 • 10,0
  Nette monteurs, een rolluik wat eraf moest deed het niet meer is gelijk de volgende dag opgelost.
  17-07-2018 - Jos Bosschee, waalwijk
 • 9,0
  Prima voorlichting, rustige bekwame vaklui. Goede after sales service.
  05-06-2018 - Alle Miedema, Rosmalen
 • 9,0
  Goede service en aftersales. Een kleine omissie werd direct en zonder gedoe gecorrigeerd.
  04-06-2018 - Arno van Orsouw, Oss
 • 8,0
  Alles was duidelijk en vriendelijk mensen
  19-05-2018 - Angela Van dijk, Heesch
 • 10,0
  Fijne verwerking van gevraagde informatie en keurige afwerking
  06-02-2018 - Peter Maas, Den Bosch
 • 8,0
  Goede service en nette afwerking tijdens het plaatsen
  04-02-2018 - Cor v.d.Water, Haaften
 • 10,0
  Het ziet er super mooi uit, complimenten voor de vakmannen Peter en Randy! Ook de tekenaar die 2 dagen mee kwam helpen deed het goed! Ze hebben goed werk geleverd en waren ook nog eens heel vriendelijk en gezellig. Ook ruimden ze elke dag alles netjes op voordat ze naar huis gingen. Koffie staat altijd klaar voor ze mochten ze in de buurt een klus hebben en daar niets krijgen ;)
  17-01-2018 - Jeffrey en Sandy Brok, Hintham Rosmalen
 • 9,0
  Met name de jongens van de montage hebben snel en vakkundig hun werk gedaan.
  Ben erg tevreden over de verleende diensten.
  16-11-2017 - Edward de Kok, 's-Hertogenbosch
 • 9,0
  Afspraken zijn allemaal nagekomen op de afgesproken momenten. Wachten nog op herstel van 1 of 2 raamdecoraties maar daarover zijn we in contact.
  De uitvoering van de werkzaamheden is door deskundige en prettige mensen gedaan. Ook zij hebben volledig voldaan aan al onze wensen mbt de uitvoering van de klus.
  12-11-2017 - Jeanne Copal, 's-Hertogenbosch
 • 8,0
  Alles wordt conform de offerte uitgevoerd.
  11-08-2017 - Johan Verbraeken, Wijk en Aalburg
 • 9,0
  Via het internet Ramenfabriek op ’t Hoog gevonden. Het betrof het plaatsen van een vijftal kunststof kozijnen, van een klein kiepraampje tot een groot raam in de woonkamer. Extra complexiteit was dat 1 raampartij deels dichtgemetseld moest worden door een andere partij.

  Gedurende het gehele traject dachten de mensen van op 't Hoog met mij mee. Ik kreeg 06 nummers en iedereen was goed bereikbaar. De kozijnen zelf zijn mooi en ook snel geplaatst. Bij enkele 'praktische dingetjes' werd ik keurig betrokken. Aan het einde kreeg ik nog uitleg v.w.b. het onderhoud. Niets dan lof van mijn kant!
  13-06-2017 - D. Groenen, Eindhoven
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”