Geniet nog meer van het zomerweer met een kunststof schuifpui


We hebben al even mogen genieten van de zon en de warme temperaturen, maar nu is het officieel zomer! Een fraaie opening naar de tuin is elke lente en zomer weer iets om van te genieten. Openslaande deuren nemen echter nogal wat ruimte in beslag en als deze van hout zijn vergen ze ook veel onderhoud. Een kunststof schuifpui is een prachtige, ruimtebesparende oplossing voor dit probleem. Dankzij een fraaie schuifpui heb je een mooie, goed isolerende doorgang naar buiten.

Een kunststof schuifpui biedt voordelen zoals bespaart ruimte, onderhoud en geld

Waar openslaande deuren altijd ruimte innemen in de tuin, doet de schuifpui dit niet. Een schuifpui laat zich gemakkelijk openen en sluiten, zonder dat hier ruimte in de tuin of op het terras moet worden opgegeven. Daar komt bij dat onze schuifpuien allemaal van kunststof zijn gemaakt, zodat de schuifpui voordelen met zich meebrengt. Zo is de schuifpui volledig onderhoudsvrij; hij hoeft niet geverfd te worden, hij trekt niet krom en er bestaat geen vrees voor houtrot. Geen dure schilder, geen herstelwerkzaamheden op rotte plekken, enkel genieten van wat de schuifpui te bieden heeft. En dankzij de sterk isolerende werking van de kunststof schuifpui, bespaar je ook nog eens flink op je energierekening. De schuifpui houdt de kou buiten wanneer dat moet, maar geeft je onbeperkte toegang tot de warmte wanneer je dit wilt.

De voordelen van een kunststof schuifpui zijn enorm:

  • Ruimtebesparend
  • Vrij van onderhoud
  • Geen schilders kosten
  • Sterk isolerend
  • Altijd vrije toegang tot tuin, balkon of terras

Uitstekende isolatie dankzij een kunststof schuifpui

Waar houten deuren of kozijnen flink wat kou of lawaai kunnen doorlaten, is dat bij een kunststof schuifpui wel anders. Onze puien zijn erop gemaakt om zo goed mogelijk te isoleren. En die isolatie komt op twee manieren; niet alleen houdt de pui de warmte binnen en de kou buiten, ook eventueel lawaai van buiten gaat bijna niet naar binnen. Daarmee heb je een stil en warm huis als dat moet, terwijl u de zomer naar binnen kan halen als het weer het toelaat. De vrije doorgang naar tuin, terras of balkon geeft je een gevoel van vrijheid en gecombineerd met de onderhoudsvrije pui, betekent dat zorgeloos genieten van het mooie weer. Laat de zomer maar komen!

Een kunststof schuifpui prijs opvragen

Een goede kunststof schuifpui valt en staat bij een goede afmeting. Je kunt zelf makkelijk en snel een offerte bij ons aanvragen in onze offerte tool, maar wij komen altijd nog bij je thuis om in te meten zodat we een volledige en nauwkeurige maatvoering hebben. Alleen dan weten we zeker dat je het maximale uit je schuifpui haalt. In onze tool kun je bij producten een kunststof schuifpui aanklikken, daarna dien je het gewenste model aan te klikken. Het programma vraagt een aantal keuzes te maken en daarna kun je de offerte aanvragen. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een prijs terug voor jouw offerte. Welke pui het meest geschikt is voor jouw huis, hangt ook af van de woning. Onze schuifpuien zijn maximaal 6 meter breed en 2.50 meter hoog. Binnen deze afmetingen zijn veel mogelijkheden en we helpen je graag met het bepalen van de ideale afmetingen. Als er geen bouwkundige zaken zijn die het installeren van een schuifpui afraden, is in principe elk huis geschikt voor een kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui wordt op maat gemaakt

Is alles eenmaal goed ingemeten, dan volgt de fabricage in onze fabriek en als deze klaar is volgt de installatie van de kunststof schuifpui. Ook hier houden we ons aan een hoge standaard en proberen we de impact op de rest van het huis tijdens de installatie zo klein mogelijk te houden. En mochten er na afloop van de installatie toch nog vragen zijn, dan zijn de lijntjes bij Ramenfabriek Op ’t Hoog lekker kort. Omdat onze Ramenfabriek in heel Nederland opereert, hebben we gelukkig de mogelijkheid om dicht bij onze klanten te staan. Daarmee bedoelen we dat we door heel jhet land monteurs hebben rijden en dat daarom de lijntjes altijd kort zijn; bij vragen en advies. We vinden het heel belangrijk om een goede band met onze klanten te hebben en goede bereikbaarheid hoort hierbij. Daarom zorgen we altijd voor een goede bereikbaarheid en ben je altijd welkom in een van onze 3 showrooms, hier vind je al onze producten die we kunnen leveren, kunnen we je adviseren over de kleuren en accessoires die we aanbieden. 

Subsidie kunststof schuifpui       

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, voor het laten plaatsen van een schuifpui kun je tegenwoordig niet meer rekenen op een tegemoetkoming vanuit de overheid of de gemeente waarin je woonachtig bent. Toch is er ook goed nieuws! Voor isolatieglas bestaat er wel een subsidie waardoor je een gedeelte van je aankoopbedrag kan terugvorderen. Dan kun je mogelijk gebruik maken van de Investeringssubsidie Duurzame Energie, waarmee je een deel van de aanschafwaarde terugkrijgt. Plaatst je een bestelling bij ons? Dan regelen wij graag kosteloos de aanvraag voor jou! Dus ben je eigenaar van een koopwoning en is deze woning jouw hoofdverblijf? Dan kun je gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) bij de renovatie van een schuifpui, niet op de pui zelf, maar wel op het isolatieglas. Daar komt bij dat kiezen voor optimaal isolatieglas niet één, maar wel twee keer winst oplevert; je ontvangt namelijk niet alleen subsidie, daarnaast zul je ook nog eens een zeer degelijke besparing op je jaarlijkse energiefactuur realiseren! Benieuwd naar de mogelijkheden, op deze pagina kun je meer lezen over de subsidieaanvraag. 

OFFERTE AANVRAGEN KUNSTSTOF KOZIJNEN

Voor meer informatie en mogelijkheden voor je kunststof schuifpui nodigen we je graag uit in één van onze showrooms. We kunnen je hier voorzien van een goed advies en we kijken graag naar jouw woonsituatie om je vrijblijvend te informeren. Maak vandaag nog een afspraak of wil je voor een kunststof schuifpui de prijs berekenen of direct een online offerte aanvragen dan kan dat ook.

Kunststof schuifpui


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”