Subsidies

Wij helpen u graag!


Met de hoge energieprijzen is het aantrekkelijk om nu uw huis te verduurzamen. Met een goed geïsoleerd huis verbruikt u minder energie, waardoor uw energierekening omlaag gaat en het is ook nog eens veel comfortabeler voor u zelf, win-win dus!

Overweegt u om uw huis te verduurzamen met vloerisolatie, isolatieglas, spouwmuurisolatie, zonneboilers of een hybride warmtepomp? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van de Investeringssubsidie Duurzame Energie, waarmee u een deel van de aanschafwaarde terugkrijgt. Plaatst u een bestelling bij ons? Dan regelen wij graag kosteloos de aanvraag voor u! Dus bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf of wordt deze uw hoofdverblijf direct na renovatie? Dan kunt u gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).  

Nu ook subsidie voor één isolatiemaatregel!

In 2023 kan u ook subsidie aanvragen als u alleen één isolatiemaatregel heeft genomen. Deze maatregel moet u wel hebben genomen na 1 april 2022. U krijgt dan ongeveer 15% van de isolatiekosten aan subsidie. Neemt u binnen 24 maanden een 2e (of meer) maatregelen? Dan wordt het subsidiebedrag voor de eerste isolatiemaatregel verdubbeld tot ongeveer 30% van de isolatiekosten. Deze percentages zijn slechts een inschatting. De exacte subsidiebedragen en voorwaarden bij één of 2 (of meer) maatregelen vindt u vanaf 2023 op de pagina van de isolatiemaatregelen.

HOE VERLOOPT HET PROCES?

Op onze Simpel Subsidie website kunt u alvast checken op welk bedrag u waarschijnlijk aanspraak kunt maken. Ook als u later nog een andere energiebesparende maatregel aanschaft voor uw woning dan kan deze toegevoegd worden aan uw subsidieaanvraag. Dit kan wel enkel als de eerste aanvraag nog niet officieel bij de Rijksoverheid (RVO) is ingediend. Wacht dus niet te lang als u naast kozijnen en beglazing nog een extra duurzame oplossing overweegt. 

Actie! Gratis aanvraag (t.w.v. 85 euro) voor uw uiteindelijke subsidie.

Ramenfabriek op 't Hoog neemt de subsidieaanvraag op verzoek gratis uit handen, mits u de kozijnen en beglazing bij ons afneemt natuurlijk. Wij werken hierin samen met onze partner Simpel Subsidie. Zij weten alle ins en outs van het subsidie aanvragen en verzekeren u dat er niets mis zal gaan met uw aanvraag. Het enige wat u hoeft te doen is de check en daarna het eenvoudige aanvraagformulier invullen. U weet precies waar u aan toe bent en u krijgt de maximale garantie om de subsidie binnen te halen!

Meer informatie over deze subsidie regeling? Op onze Simpel Subsidie website kunt u alvast checken op welk bedrag u waarschijnlijk aanspraak kunt maken en vind u nog meer informatie over deze regeling. Liever persoonlijk advies? Maak een afspraak in één van onze belevingscentrums en onze adviseurs vertellen u er graag over!


“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”