Welke hor is geschikt voor een schuifpui?


Het is alweer maart! Dat betekent dat we deze maand officieel starten met de lente! In de lente en zomer vinden we het allemaal fijn om de deuren en ramen open te zetten. Het fijne hieraan is dat je altijd frisse licht in huis hebt hangen wat goed is voor de ventilatie in je woning. Helaas brengt het open zetten van deuren en ramen ook een groot nadeel met zich mee, en dat zijn vervelende muggen of andere ongedierte die je huis binnen kunnen komen. Gelukkig kun je dit voorkomen. Een hor is hiervoor het ideale hulpmiddel. In onze webshop vind je diverse soorten en maten horren. Zowel een hor voor een schuifpui, dubbele schuifpui maar ook ramen en deuren.

hor voor schuifpui

Voordelen SCHUIFPUI

Veel mensen hebben een schuifpui aan de achterkant van het huis en vormt daardoor een voorname verbinding tussen binnen en buiten. Het fijne van zo’n schuifpui is dat er enorm veel licht doorheen komt. Zo heb je altijd voldoende licht in je woonkamer. Daarnaast hoef je bij de inrichting van je woonkamer geen rekening te houden met deuren die naar binnen opengaan en je verliest geen verdere ruimte. Ontzettend veel voordelen dus, maar bestaat er ook een hor voor de schuifpui? Veel mensen denken dat een hor voor een schuifpui niet bestaat. Maar niets is minder waar! Wij hebben horren die geschikt zijn voor kunststof schuifpuien.

hor voor dubbele schuifpui

DE MOGELIJKHEDEN voor een hor voor de schuifpui

De plissé hordeur is dé oplossing voor kunststof, aluminium en houtenschuifpuien of (tuin)deuren op maat. De plissé hordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas, wat de insecten buiten houdt. Dit gaas is tevens zonwerend en goed zichtbaar. Onze plissé hordeuren kunnen worden toegepast bij enkele of dubbele deuren. Maar ook schuifpuien op maat kunnen voorzien worden van dit kwalitatief hoogwaardig systeem. De hor schuift uit een cassette, welke gemonteerd kan worden op of in het kozijn. Door het speciale gaas en de stabiliteitskoorden kan het systeem de dagelijkse belasting moeiteloos aan. Wij leveren deze plissé hordeuren standaard in de kleuren wit, beige of antraciet. Andere ral-kleuren zijn tegen meerprijs ook mogelijk. Voor openslaande tuindeuren worden er twee plissédeuren naar elkaar toe schuivend toegepast.

hor voor kunststof schuifpui

BENIEUWD NAAR DE OPTIES VOOR JOUW SCHUIFPUI?

Zoals je leest zijn de horren geschikt voor een schuifpui. Wil je weten welke hor-opties er voor jouw schuifpui zijn? Bekijk onze horren voor schuifpuien in onze webshop. Per product kun je precies zien in welke maten de hor verkrijgbaar is. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van een hor voor schuifpui? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”