Horren

Horren


Horren bestellen bij Op ’t Hoog

Genieten van frisse lucht in huis? Wanneer u uw tuindeur of slaapkamerraam open zet is er altijd een groot nadeel: insecten. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. Een hor is een uitstekend middel om insecten buiten te houden en uw huis te ventileren. Horren zorgen dus voor meer comfort en gemak in huis door een balans te bieden tussen ventilatie en bescherming tegen ongedierte en allergenen.

Kiest u voor een inklemhor of een hordeur?

Onze collectie horren bestaat uit twee verschillende soorten: de zogenaamde inklemhor en de hordeur. We zetten de verschillen tussen deze twee soorten op een rijtje:

Horren voor ramen kopen

Een inklemhor plaatst u in het kozijn en is geschikt voor alle naar binnendraaiende kunststof, aluminium en houten draaikiepramen. Ideaal voor bijvoorbeeld een kozijn in de slaapkamer. Zo slaapt u ongestoord (en koel) door, zonder last te hebben van zoemende muggen. Horren voor ramen zijn gemakkelijk te plaatsen. Zoals de naam al zegt ‘klemt’ u deze direct in de raamopening, zonder boren of schroeven.

Horren voor deuren bestellen

Een hordeur is dé oplossing voor kunststof, aluminium en houten schuifpuien, of (tuin) deuren. Onze horren voor deuren zijn leverbaar in de standaardkleuren verkeerswit, zuiverwit, crème, zilvergrijs en antracietgrijs. Staat uw favoriet hier niet tussen? Het is ook mogelijk om (met een kleine meerprijs) zelf de Ral kleur van het frame te bepalen.

Horren op maat laten maken

Een hor is vrijwel geschikt voor alle naar binnendraaiende kunststof, aluminium en houten draaikiepramen en deuren en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Geef tijdens uw bestelling de juiste profieldiepte hiervoor aan. De flensdikte is minimaal, waardoor de druk op het beslag, bij het sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt. Bij het bestellen van uw product zijn de afmetingen belangrijk. Afhankelijk van het type product moeten er verschillende maten worden bepaald. U kunt bij het einde van uw bestelling aangeven of deze maten, bestelmaten zijn of dat er nog ingemeten moet worden. Maak gebruik van onze inmeetinstructies.

Horren in verschillende soorten kleuren

Onze horren voor ramen en horren voor deuren zijn leverbaar in de standaardkleuren verkeerswit, zuiverwit, crème, zilvergrijs en antracietgrijs. Staat uw favoriet hier niet tussen? Het is ook mogelijk om (met een kleine meerprijs) zelf de Ral kleur van het frame te bepalen.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”