Horren

Horren


Horren bestellen bij Op ’t Hoog

Genieten van frisse lucht in huis? Wanneer u uw tuindeur of slaapkamerraam open zet is er altijd een groot nadeel: insecten. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. Een hor is een uitstekend middel om insecten buiten te houden en uw huis te ventileren.

Kiest u voor een inklemhor of een hordeur?

Onze collectie horren bestaat uit twee verschillende soorten: de zogenaamde inklemhor en de hordeur. We zetten de verschillen tussen deze twee soorten op een rijtje:

Inklemhor

Een inklemhor plaatst u in het kozijn en is geschikt voor alle naar binnendraaiende kunststof, aluminium en houten draaikiepramen. Ideaal voor bijvoorbeeld een kozijn in de slaapkamer. Zo slaapt u ongestoord (en koel) door, zonder last te hebben van zoemende muggen. Inklemhorren zijn gemakkelijk te plaatsen. Zoals de naam al zegt ‘klemt’ u deze direct in de raamopening, zonder boren of schroeven.

Hordeur

Een hordeur is dé oplossing voor kunststof, aluminium en houten schuifpuien, of (tuin) deuren. Onze hordeuren zijn leverbaar in de standaardkleuren verkeerswit, zuiverwit, crème, zilvergrijs en antracietgrijs. Staat uw favoriet hier niet tussen? Het is ook mogelijk om (met een kleine meerprijs) zelf de Ral kleur van het frame te bepalen.

De voordelen van onze horren

Als jarenlange specialist op het gebied van kozijnen, weten we als geen ander wat uw wensen zijn. Daar zijn onze horren dan ook perfect op afgestemd. Bekijk hieronder alle voordelen:

  • Stevig aluminium profiel met garantie op het systeem en het gaas
  • Onze Ramenfabriek inmeetservice
  • Direct de prijs van uw inklemhor of hordeur berekenen in onze webshop
  • Gemakkelijk te bestellen online, in 3 kliks in uw winkelwagen
  • Klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 8,5
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”