Familiebedrijf op 't Hoog

Een kwestie van durven en doen!


Meer dan vijfendertig jaar geleden zagen wij de kracht van kunststof kozijnen al. De ideale vervanger voor houten kozijnen, dat bewijs is inmiddels wel geleverd. De voorsprong die we in 1986 namen, hebben we nooit meer uit handen gegeven.

Een duidelijke missie
Vakmanschap, toewijding en zekerheid zijn vanaf de oprichting de pijlers van onze Ramenfabriek geweest. En dat zijn ze nog steeds”, zegt directeur Noël op ’t Hoog (37). Zijn vader, bedrijfsoprichter Jan op ’t Hoog (61), streefde ernaar duurzame en kwalitatieve kunststof kozijnen te fabriceren. Ook vandaag de dag blijft dit voor het familiebedrijf het essentiële uitgangspunt. ''Wij willen mooie gevelelementen leveren, waarvan u jarenlang onbezorgd kunt genieten’’.

Ontwikkelingen omarmen
Het zit in onze aard om alles zelf te willen doen, dus het was een logische keuze om vanaf het begin de fabricage van de kozijnen in eigen hand te nemen. De ontwikkelingen gingen de afgelopen decennia hard en Op ‘t Hoog heeft een rol gehad in een flink aantal van die innovaties. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de rechte verbindingen en nerfstructuren, die kunststof kozijnen die typische houtlook geven. Het is een kwestie van durven en van doen!

Onze klanten
Onze klanten bestaan uit particulieren, business-to-business en dealers. Particulieren kunnen terecht bij één van onze showrooms, de zakelijke klant wordt centraal vanuit Moergestel geholpen. Wij werken transparant en recht door zee, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Zo kunt u zelf een aanvraag samenstellen via de offertetool of langskomen in onze fabriek en kijken hoe uw kozijnen worden gemaakt.

Tevredenheid
Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze diensten. We beseffen ook dat er altijd verbeterpunten zullen blijven en wij werken daarom samen met review site klantenvertellen. Zo blijven wij, ook na oplevering, in contact met onze klanten en zorgen we voor een uitstekend eindresultaat.

Lijkt het u leuk om mee te bouwen aan de groei van onze Ramenfabriek? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”