Voordeurpanelen: Duurzaam & Stijlvol voor elk Huis

Ruime keuze, gegarandeerd uw smaak!


Voordeurpanelen: Duurzaam & Stijlvol voor elk Huis

Je ziet ze in steeds meer huizen: kunststof voordeuren. En dat is niet zo gek, want een kunststof voordeur is onderhoudsarm, voldoet aan het politiekeurmerk en is bestand tegen alle weertypen. Met zijn fraaie uitstraling is een kunststof voordeur bovendien een visitekaartje voor uw woning.

De voordelen van een kunststof voordeur

Een kunststof voordeur heeft verschillende voordelen. Allereerst: kunststof voordeuren zijn hartstikke duurzaam. Ze gaan jarenlang mee zonder veel slijtage of achteruitgang in kwaliteit. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, wind en zonlicht, en zullen niet kromtrekken, roesten of vervagen. Daarnaast vraagt een kunststof voordeur weinig onderhoud. Kunststof voordeuren hoeven niet geschilderd, geschuurd of gebeitst te worden zoals houten deuren. Het enige wat nodig is, is af en toe schoonmaken met een mild reinigingsmiddel. Tot slot voorkomt een kunststof voordeur warmteverlies en is hij ontworpen om indringers tegen te houden.

De verschillende soorten kunststof voordeuren

Kunststof voordeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. U kunt een deur kiezen die past bij de architectuur van uw huis en uw persoonlijke smaak. We hebben een groot assortiment kunststof voordeuren in onze online shop, variërend van klassiek tot modern. U kunt bovendien kiezen uit diverse glasopties en accessoires.

Maatwerk kunststof voordeuren

Zoekt u een nieuwe kunststof voordeur in een standaardmaat? Of wilt u een kunststof voordeur op maat laten maken? Ook maatwerk voor kunststof voordeuren is mogelijk bij ons.   

Kunststof voordeur met kozijn inclusief montage

U koopt bij ons altijd een kunststof voordeur met kozijn, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kozijnprofielen. Ieder profiel heeft een eigen uitstraling. Ook zijn er verschillende kleuren kozijnen beschikbaar, zodat u deze kunt afstemmen op de kleur van de kunststof voordeur of de rest van uw woning. Wij zorgen voor het juist inmeten en monteren van uw nieuwe kunststof voordeur.

Prijs kunststof voordeur

De prijs van een nieuwe kunststof voordeur kan in eerste instantie hoger liggen dan die van een houten voordeur. Maar op lange termijn is een kunststof voordeur juist voordeliger, vanwege de duurzaamheid en het wegvallen van onderhoudskosten. De prijs van een kunststof voordeur hangt af van het soort deur, de maten en de afmetingen. Ook eventueel glaswerk of de keuze voor sierbeslag hebben invloed op de prijs. Nieuwsgierig naar de kosten voor uw nieuwe kunststof voordeur? Vraag hier een offerte voor een kunststof voordeur aan en binnen 1 werkdag ontvangt u van ons vrijblijvend een maatwerkofferte.

Uw product hierboven niet gevonden? Configureer uw eigen aanvraag hier en ontvang alsnog snel een offerte! Hulp nodig? Bel gerust onze klantenservice op 0800-0047 of chat met ons. 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”