Kunststof deuren prijzen

Stijlvolle oplossingen.


Kunststof deuren 

Op zoek naar een nieuwe, duurzame deur voor uw woning? Kunststof deuren zijn de ideale oplossing. Onze kunststof deuren hebben niet alleen een fraai ontwerp, ze voldoen ook moeiteloos aan het politiekeurmerk én de nieuwste normen op het gebied van wind- en waterdichtheid. De laatste jaren zijn kunststof deuren steeds populairder. Ze zijn ten opzichte van houten deuren onderhoudsarm: u hoeft ze hooguit twee keer per jaar te reinigen. Bovendien is het om de zoveel jaar schuren en verven van uw kunststof deur verleden tijd. Kunststof deuren prijzen liggen hoger, maar ze zijn op de lange termijn veel goedkoper. Of het nu gaat om een voordeur, tuindeur of een achterdeur: we hebben een groot assortiment kunststof deuren in onze online shop. In standaardmaten, maar ook een kunststof deur op maat is mogelijk.

Een kunststof voordeur: voor ieder wat wils

Ook op het gebied van uitstraling hebben wij veel keuze in kunststof deuren. Gaat u voor een klassieke stijl voordeur, of liever juist voor een moderne look? U kunt niet alleen kiezen uit een aantal kleuren, ook in glassoorten hebben wij een divers aanbod. Daarnaast kunt u uw kunststof deur verfraaien met bijvoorbeeld sierbeslag of één van onze vele accessoires, zoals: stapeldorpels, paumelle scharnieren of glasvezel onderdorpels.

Hoge kwaliteit kunststof deur

Net als iedere andere buitendeur moet ook een kunststof deur bestand zijn tegen de intensieve belasting van het dagelijkse gebruik. Onze kunststof deuren zijn dan ook van hoge kwaliteit. De zware staalversteviging met extra ingelaste hoekstukken maken onze kunststof deuren stevig, veilig en duurzaam. Elke kunststof deur uit ons assortiment voldoet aan de normen van het politiekeurmerk, en is dus gemaakt om indringers buiten te houden. Ook zorgen onze kunststof deuren voor een goede isolatie en zijn ze regen- en windbestendig. 

Kunststof deuren prijs

Met een kunststof deur hebt u dan ook op alle fronten kwaliteit in huis. Dat maakt kunststof deuren over het algemeen duurder dan houten deuren. De kosten aan onderhoud zijn daarentegen stukken lager, en kunststof deuren gaan meestal langer mee dan houten deuren. De kunststof deur prijs hangt onder meer af van de kleur, de keuze voor glaswerk, afmetingen en de uitvoering. 

Kunststof deuren prijzen berekenen

Wilt u kunststof deuren bestellen? Kunststof deuren prijzen berekenen doet u eenvoudig met onze offertetool. U stelt in 3 stappen uw kunststof deuren offerte samen. Zo kiest u eerst het soort deur (voordeur, achterdeur, tuindeur of draaikiepdeur) en vult u daarna alle specificaties en accessoires in om uw deur compleet te maken. Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een maatwerkofferte met kunststof deuren prijzen. Kies voor duidelijkheid en vraag vandaag een kunststof deuren offerte aan.

Liever geen offerte maar gelijk online kozijnen bestellen? Klik hier en bekijk ons online kozijnen aanbod! 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”