Buiten afwerking

Onderhoudsarm, milieuvriendelijk en zeer fraai!


Kunststof gevelbeplating wordt veel toegepast om een gebouw onderhoudsarm te voorzien van een afwerking. Hierbij valt te denken aan topgevels, gootoverstekken of dakkapellen.  

Wij leveren kunststof gevelbeplating in vlakke volkern platen of kunststof rabatdelen en in verschillende standaard ral- kleuren (let op: kleur is altijd bij benadering en kan afwijken van kozijnkleur). Standaard worden beide afwerkingen door middel van schroeven bevestigd op een geïsoleerde en uitgerachelde ondergrond.

Volkern

Volkern beplating wordt standaard in 6mm dik geleverd en geschroefd op een geïsoleerde en uitgerachelde onderconstructie. Hierdoor vindt er minder vuilafzetting plaats, terwijl het esthetisch een fraaie uitstraling heeft.

Rabatdelen

Kunststof rabatdelen benaderen door de houtnerfstuctuur qua uitstraling de authentieke houten rabatdelen, terwijl de kunststof rabatdelen onderhoudsarm worden aangebracht. Schilderen is dus verleden tijd!

Hieronder een overzicht van de verschillende soorten buitenafwerking die wij kunnen leveren en/of monteren. Deze accessoires kunt u kiezen bij uw offerteaanvraag in combinatie met kozijnen of los bestellen in onze webshop.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”