Movair beluchting

Een onzichtbare, ventilerende oplossing!


Gezondheidsklachten, schimmelvorming of tocht? maak van uw kozijnen een onzichtbare, ventilerende oplossing en voorkom deze problemen!

Met de huidige normen van geïsoleerde en kierdichte woningen is van een automatische luchtverversing geen sprake meer, wat grote gevolgen heeft voor uw gezondheid. Door de onzichtbare openingen in de onderdorpel, te combineren met één van onze ventilatiemogelijkheden naar binnen, bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat in uw woning of appartement.

Movair kozijnen hebben een unieke ventilerende onderdorpel, die op verschillende manieren gekoppeld kan worden voor ventilatie in uw gehele woning. Onder al onze kozijnsystemen is het mogelijk een koppeling naar binnen te maken met de ventilatieoplossing die u wenst, eventueel verschillend per ruimte. Deze combinatie maakt het mogelijk om verse buitenlucht via een WTW-unit, Convect luchtgeleider of Basic ventilatierooster comfortabel de ruimte in te brengen.

Wij leveren dit unieke ventilatiesysteem alleen projectmatig, voor nieuwbouw en renovatie en prijs op aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden en ontvang gratis een vrijblijvende offerte en ventilatieadvies voor uw kozijnen. 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”