Kom naar onze opendagen in Purmerend


Ramenfabriek op 't Hoog organiseert op vrijdag 4 en zaterdag 5 november open dagen in ons allernieuwste kozijnen belevingscentrum in Purmerend. De showroom is afgelopen maand verhuisd en is vanaf nu gevestigd in een splinternieuw belevingscentrum aan de Edisonweg 9 in Purmerend.

Kozijnen belevingscentrum
Belevingscentrum, het woord zegt het eigenlijk al; hier beleefd én ziet u al de nieuwste trends op het gebied van kunststof gevelelementen, of het nu gaat om kozijnen, (tuin)deuren, dakkapellen, verbindingen of de verschillende kleur mogelijkheden! Kortom aan alles en iedereen is gedacht!

Kom langs en maak kans op mooie prijzen!
Tijdens deze dagen wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden en de ontwikkelingen binnen de kunststof kozijnen branche en maakt u ook nog eens kans op mooie prijzen bij nieuwe opdrachten. Deze open dagen bieden inspiratie, informatie en beleving voor iedereen die interesse heeft in kunststof gevelelementen. Onze collega’s Kees en Ralph staan in Purmerend voor u klaar en kunnen u verder informeren over het gehele assortiment.

Online offerte systeem
Wilt u vooraf aan de open dagen alvast weten wat het kost om uw kozijnen te vervangen in onze kunststof kozijnen? Stel zelf uw offerte aanvraag samen en binnen 1 werkdag weet u het! Met ons offertesysteem heeft u de keuze uit meer dan 2500 verschillende maatwerk producten. Naast deze producten zijn er vele mogelijkheden in kunststof kozijnvormen, hoekverbindingen, kleuren en accessoires. U kunt natuurlijk ook een offerte in ons belevingscentrum opstellen, neem dan globale maten mee.

Kom dus 4 of 5 November langs en ontdek, onder het genot van een hapje en een drankje, de mogelijkheden van onze kunststof kozijnen voor uw woning! Heeft u deze dagen geen tijd, maak dan een afspraak voor een andere datum. 

Kozijnen belevingscentrum
Edisonweg 9, 1446 TM Purmerend
Vrijdag 4 november 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 5 november van 09:00 tot 16:00 uur 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”