Roedenverdeling

Roeden


Met een roedenverdeling geeft u uw kozijnen een authentieke uitstraling en de maakt u uw kunststof raam, deur, schuifpui of erker compleet. 

U kunt kiezen uit roeden tussen- of op het glas in verschillende breedtes. Standaard heeft u de keuze uit 10 verschillende roeden indelingen per deel van het kozijn. Let op dat u de juiste roeden uitvoering kiest passend bij de beglazing die u selecteert dus voor HR++ of Triple beglazing. De HR++ uitvoeringen hebben één roeden in de spouw, de Triple beglazingen twee (in elke spouw één).   

Hieronder een uitleg over de verschillende mogelijkheden. Staat u gewenste indeling er niet bij? Overleg dan met één van onze adviseurs en wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

Roeden in het glas 

Deze roedenverdeling worden gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Deze verdeling wordt toegepast bij isolatieglas waarbij de roedes tussen de glasplaten worden geplaatst. Het geheel wordt dus als één ruit geplaatst wat naast eenvoudige montage ook makkelijk is voor het onderhoud van de beglazing.  

De roeden worden standaard in dezelfde kleur als het deel waarin deze geplaatst moeten worden geleverd, in één van onze 18 standaard kleuren en zijn altijd glad uitgevoerd. Deze roeden zijn verkrijgbaar in diktes van 26mm of 45mm.


Roeden op het glas 

Deze roedenverdeling worden gemaakt van aluminium en kunststof en is verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Deze verdeling wordt toegepast bij isolatieglas waarbij een aluminium roeden tussen de glasplaten worden geplaatst en er kunststof roeden binnen- en buiten op het glas worden toegepast. De montage hiervan gebeurd, indien gewenst op locatie. 

De roeden worden standaard in dezelfde kleur als het deel waarin deze geplaatst moeten worden geleverd, in één van onze 18 standaard kleuren, met of zonder houtnerfstructuur. Deze roeden zijn verkrijgbaar in diktes van 26mm, 35mm of 47mm.

 

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”