Vereniging kunststof gevelelementen


Wij werken volgens de strenge voorschriften van het VKG-keurmerk. Het keurmerk staat niet alleen voor productkwaliteit, het garandeert tevens een duidelijke en vakkundige, montage en nazorg.

Kwaliteit en zekerheid

VKG is dé branchevereniging voor bedrijven die kunststof ramen en deuren produceren en leveren. Ze voldoen stuk voor stuk aan strenge voorschriften en kwaliteiteisen en worden hierop herhaaldelijk door de vereniging gecontroleerd. Heeft een bedrijf het VKG keurmerk? Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit, service en loopt u geen fininancieel risico.

Waarborgfonds

Een leverancier met het keurmerk biedt naast duidelijke verkoop- en leveringsvoorwaarden ook financiële zekerheid. Zo bieden alleen VKG leveranciers een verzekerde aanbetaling met afbouwgarantie. Volgens het waarborgfonds mag uw aanbetaling maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Mocht de leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het waarborgfonds dat de opdracht voor dezelfde prijs, maar door een andere VKG leverancier, wordt overgenomen.

Service

Het VKG keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Toch kan er altijd iets gebeuren waar u niet tevreden over bent. In dat geval kunt u rekenen op een goede service en heldere klachtenprocedure. Hierbij zal de VKG u altijd ondersteunen en ervoor zorgdragen dat deze naar volle tevredenheid zal worden opgelost. Kijk voor meer informatie over het VKG keurmerk op: www.vkgkozijn.nl en ontdek wat dit keurmerk voor u betekent.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”