Zonwering tussen glas

Zonwering tussen glas


Bepaal zelf je hoeveelheid licht én warmte!  

Onze zonwering tussen het glas biedt de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit met een systeem wat je volop extra laat genieten van je woning. Je bepaalt zelf hoeveel licht en warmte je wilt binnenlaten. De lamellen of je plissé doek schoonmaken? Dat hoeft niet, want die zitten tussen het glas. Dat is vooral handig in ruimtes waar vocht en vet vrij spel hebben zoals in de badkamer en in de keuken.

Prijzen zijn op basis van HR++ beglazing, andere soorten altijd op aanvraag. Deze zonwerende en lichtregulerende systemen van Polysun passen in elke ruimte van de woning met alle voordelen van dien:

  • Woonkamer: de vensterbanken blijven helemaal vrij, ideaal voor uw bloempot, vaas of andere accessoires.
  • Tuinkamer (serre): de natuurlijke lichtinval en ruimte blijft maximaal gevrijwaard omdat er niets aan de binnen- of buitenkant op de kozijnen en deuren gemonteerd moet worden.
  • Keuken: vocht en vet zorgen er tijdens het koken voor dat lamellen snel vuil worden. Het schoonmaken is een hele klus. Met jaloezieën of plissé’s tussen het glas blijf je daarvan gespaard.
  • Slaapkamer: met de plissé black out verduister je de slaapkamer volledig en kun je in alle rust wegdromen.
  • Badkamer: spatwater uit de douche of de kraan, kalkaanslag en condens kunnen jaloezieën of andere zonwering in de badkamer beschadigen. Als het tussen het glas zit, is dat probleem van de baan.
  • Dakkapel: buitenzonwering aan een dakkapel is meestal weinig oogstrelend en lastig in onderhoud. Het wordt snel vuil door weersinvloeden (regen, vorst, warmte …). Met zonwering en lichtregulering tussen het glas blijft het uitzicht van de dakkapel onaangetast aan de buitenkant en kun je het systeem langs binnen makkelijk bedienen.

Hieronder een overzicht van de verschillende soorten zonwering tussen het glas die wij kunnen leveren en/of monteren. Deze accessoires kunt u kiezen bij uw offerteaanvraag in combinatie met kozijnen.

“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”