Raamdecoratie

Raamdecoratie


Raamdecoratie voor kozijnen

Met alleen een kozijn bent u er natuurlijk nog niet. Raamdecoratie is ideaal om zonlicht tegen te houden en heeft ook nog eens een belangrijke decoratieve functie in huis. En wat is er dan fijner dan raamdecoratie direct op maat, die makkelijk te monteren is?

Splendid, latende, rolgordijn of lamella?

Onze collectie raamdecoratie bestaat uit drie soorten: splendid, latende en rolgordijn. We zetten de verschillen hieronder graag voor u op een rijtje:

Raamdecoratie splendid: geplisseerde stoffen en handgrepen

Wat onze raamdecoratie splendid anders maakt dan anderen? De splendid maakt gebruik van geplisseerde stoffen (van decoratief tot verduisterend) en heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. Deze treklijsten zijn dan weer voorzien van een uniek vergrendelsysteem, waardoor de splendid ook ideaal is voor bredere kozijnen.

Raamdecoratie latende: jaloezie voor uw raam

Op zoek naar een jaloezie voor uw raam? Dan is onze raamdecoratie latende perfect. De jaloezieën zijn hierbij bevestigd in een aluminium frame. Bij het reinigen van een raam is de latende eenvoudig te verwijderen en daarna weer terug te plaatsen. Standaard is deze raamdecoratie leverbaar in drie verschillende framekleuren en twaalf verschillende jaloezie kleuren. Zit uw favoriet hier niet tussen? Voor een kleine meerprijs maken we de lamellen en het frame in de gewenste RAL kleur.

Raamdecoratie rolgordijn: functioneel en praktisch

Een rolgordijn is ideaal om te plaatsen in keuken of slaapkamer. Door middel van een praktisch kettingmechanisme bepaalt u zelf hoeveel licht er binnenkomt in huis. Een rolgordijn is functioneel en eenvoudig, bij de montage heeft u dan ook geen boor of schroeven nodig. Ook het bestellen van een rolgordijn voor uw raam is eenvoudig in onze webshop: bepaal het aantal, de afmetingen, de kant van de bedieningszijde, de kleur van het frame en tot slot de kleur van het doek.

Raamdecoratie lamella: de trend van nu

De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren.Boven een hoogte van 1000 mm is de Lamella altijd voorzien van een tussenstijl. De twee afzonderlijke delen zijn dan los van elkaar te bedienen

De voordelen van onze raamdecoratie

Als jarenlange specialist op het gebied van kozijnen, weten we als geen ander wat uw wensen zijn. Daar is onze raamdecoratie dan ook perfect op afgestemd. Bekijk hieronder alle voordelen:

  • Stevig aluminium frame met garantie op het systeem en het doek/lamellen
  • Onze Ramenfabriek inmeetservice
  • Direct de prijs van uw jaloezie of rolgordijn raamdecoratie berekenen in onze webshop
  • Gemakkelijk te bestellen online, in 3 kliks in uw winkelwagen
  • Klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 8,5
“Sinds 1986 kozijnen op 't hoogste niveau!”